Papillon-Valper (D-Kull) født Født 03.Januar 2007


På bildene er Valpene, 8 uker gamle:

Klikk på bildene for mer info om hver enkelt hund.


Zharantas Disco Hopefull Dancer


Zharantas Derrick Hopefull Hero


Zharantas Delta Dawn Hopefull Joy

Etter N UCH NV-02 Dobs Hopefull Sweet Phoebe & Snob-Zone's Dario-Suspiros

Klikk her for Stamtavlen til valpene!!14/2: Nå har tiden jammen flydd og valpene har blitt 6 uker gamle. De løper rundt her som noen små lynvinger og drar på leker, aviser og hundesenger. De tygger på slippersene mine og vil gjerne ha noen tugger av tærne mine, men det ER ikke lov. Så her må en bare passe godt på tærne sine ellers så blir de brukt som tygge"pinner"... Valpene koser seg sammen og kan være veldig eninge, men de kan jammen være uenige og, og DA hører man det godt ja. Noe som ER helt vanlig I en liten valps liv. De har vært litt Ute også. Det har ikke blitt mere enn 1-2 min av gangen siden det ER så kaldt her. Men de synes snøen ER spennende og det går an å leke I den, men kald det ER den. Så har de oppdaget at det er veldig koselig å sitte i fanget i sofaen å kose. De vil gjerne ta seg em liten lur der ja, og det er jo koselig, med 3 små nøster I fanget.

19/1:Nå har alle valpene fått tenner. De tumler rundt omkring på gulvet og opplever livet og begynner å forstå at det er flere hunder i huset enn bare mamman. Du skal se på dem der de vagler rundt å prøver å leke med de andre hundene. De lager sånne søte valpelyder og småknurring. De voksne må rent skakke på hodet til de små innimellom siden de lager sånne "rare" lyder. D-gjengen blir også glade når jeg kommer bort til dem. De logrer med de små halene sine og vil ha kontakt. De hører når jeg kommer og er de våkne så vil de kose eller leke litt. De er rett og slettt noen bedårende hjerteknusere :o) De vet ikke at jeg er høyere enn det føttene mine er, så de står å logrer til tærne mine... Så jeg må legge meg ned meg dem innimellom ja, og da kan du tro jeg får en rundvask i ansiktet.
De har nå også fått sitt første måltid fra meg og ikke fra mamman sin. Det falt veldig godt i smak. De suttet og slurpet og prøvde å suge i seg maten sin, men det var jammen ikke lett. Så hvor mye de fikk i seg, det vet ikke jeg. Men populært var det iallefall.

Bilder av valpene etterhvert som de vokste opp:

Klikk på bildene for større versjonDet aller første bildet:
Designet av Ruth Losnedahl Januar 2007