B-kullet

Mor:
Welincha`s Kvirri  "Zhara"

Far:
Nuch Inngod`s Lauser  "Lauser"

født mai 1995
2 jenter og 2 gutter 

 

Her er et bilde at Bonita og Benjamin.
De var hos meg til de varca. 2,5 måneder.
Disse to var også de som levde lengst.

 


Benjamin Marco

Flyttet til Bodø-Mørkved/Hunstadca. 3 måneder gammel

Benjamin kom til en familie som ikke tok seg så godt av han. De hadde en hannhund som dominerte han for mye. De betalte ikke for han heller. Det var mye fram og tilbake her, men til slutt så ente han opp hos en snill familie som kjøpte han hos meg og han ble iallefall over 4 år. Mistet kontakten med familien på den tiden, og det var siste gang jeg så han.

Bonita Mirka

Flyttet til Fauske

 ca 8 uker gammel

Bonita fikk et kjempefint hundeliv, hos en koselig og aktiv familie. Mistet dåg kontakten med familien da Bonita var 4 år.

Brisco

Flyttet til Fauske

ca 3 måneder gammel

Brisco ble bare litt over 1 år. 
Det viste seg at Brisco krevde for mye mosjon, noe eier hadde vent han til fra han var liten. Jeg sa at han overmosjonerte han, men eier brydde seg ikke om det. Så da eier ikke fikk nok tid til Brisco, og han stod mest i bånd, da han var ca.1 år gammel ble han avlivd. Jeg hadde desverre ikke mulighet til å ta han tilbake pga. min daverende bosituasjon og at jeg hadde nok med mine 2-3 hunder.

Bitzie

Flyttet til Bodø-Sentrum

ca 1 år gammel

Bitzie ble bare litt over 1 år.
Dette bildet er tatt siste gang jer så henne. Bitzie og eier flyttet til Oslo da Bitzie var rundt året. Eier opplevde at Bitzie gjorde aggresive utfall mot folk, og etter å ha angrepet datteren til en hundetrener de fikk hjelp hos, så ble hun avlivd.
De små får en vask av storebror Qwanto

Bitzie og Brisco

Benjamin og Bonita

Bonita og Benjamin

Bonira, Brisco og Qwanto

Zhara og Bitzie